A Maxsolar.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és személyreszabott oldalélményt nyújtsunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti.

Csatolt dokumentumok

EcoFlow Delta 2

489.900 Ft (385.748 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: EcoFlow®
Cikkszám: 5003501008
Elérhetőség: Beszállítói raktáron (3-7 nap)
Szállítási díj: Ingyenes

Az EcoFlow DELTA 2 egy olyan hordozható erőmű, amivel még az előre nem látható eseményekre is felkészülhet! A magas kimeneti teljesítményének köszönhetően a legtöbb eszközt képes ellátni árammal. Az X-Stream technológia gyors töltést biztosít, az EcoFlow applikációval pedig kényelmesen hozzáférhet a legfontosabb funkciókhoz és beállításokhoz. Az erőmű kiemelkedik az 1024 Wh-s kapacitásával, amit még tovább növelhet egy további akkumulátorral. A DELTA 2 emellett nagyon könnyű, egyszerűen szállíthatja és többféle módon is töltheti.

Leírás és Paraméterek

Bővíthető kapacitás

Mostantól biztos lehet benne, hogy az eszközei nem fognak kifogyni az áramból! A DELTA 2 1024 Wh-s kapacitással rendelkezik, ami elegendő lesz az alapvető szükségletek kielégítéséhez. Amennyiben még többre lenne szüksége, megnövelheti 2048 Wh-ra a kapacitását a kifejezetten hozzá készült akkumulátorral, de 3040 Wh-ra is növelheti a DELTA Max-hoz készült akkumulátorral. Ez egy tökéletes megoldás, hogyha hosszantartó működést szeretne biztosítani az eszközeinek és még véletlen sem szeretné megkockáztatni, hogy esetleg áram nélkül maradjanak.

Majdnem mindent ellát árammal!

A készülék 1800 W-os kimeneti teljesítménnyel rendelkezik, aminek köszönhetően a háztartási eszközök 90%-át könnyedén ellátja árammal: legyen szó akár hűtőröl, mikróról vagy a kávéfőzőről, a DELTA 2 nem fogja cserbenhagyni! Ezen kívül az elérhető AC, USB-A és USB-C kimeneteknek köszönhetően rengeteg féle készüléket csatalkoztathat egyszerre a készülékhez. A túltöltés ellen sem kell aggódnia! Az X-Boost technológiának köszönhetően a DELTA 2 könnyedén elbánik a 2200 W-os eszközökkel is.

Még gyorsabb töltés!

Ne várjon túl sokat, míg a DELTA 2 ismét működőképes lesz! Az erőmű támogatja az X-Stream technológiát és hétszer gyorsabban feltölt, mint bármilyen más hasonló készülék. Az AC kimenet használatával csupán 50 percre van szükség ahhoz, hogy 80%-ra feltöltse a készüléket, 80 perc alatt pedig 100%-ra is feltöltheti. Ezen kívül a fejlett akkumulátornak hatszor több az élettartama, így akár 10 évig is használhatja (3000 töltési ciklus), mielőtt a kapacitása 80%-ra esik. A fejlett BMS rendszer felelős a biztonságos és hatékony működéséért.

Használja a zöld energiát!

Az ingyenes elérhető napenergiát is használhatja ahhoz, hogy feltöltse az erőművét. Ehhez csupán napelem paneleket (1x 400 W vagy 2x 220 W) kell csatlakoztatnia a készülékhez, amivel 3-6 óra alatt feltöltheti a DELTA 2-t! A készülék emellett okos MPPT (Maximum Power Point Tracking - Maximális Teljesítménypont Követés) algoritmust használ, amivel valós időben ellenőrzi a feszültséget és az áramot, hogy elérje a maximális teljesítménypontot. Ezzel még hatékonyabban töltheti a készüléket!

Fejlett kialakítás

Döntsön a kiváló minőség mellett! A DELTA 2 rendkívül strapabíró anyagból készült, ami ellenáll a sérüléseknek. A nagyszerű teljesítménye mellett meglepően könnyű, csupán 12 kg, aminek köszönhetően sokkal könnyebb a szállítása. Külön vásárolhat hozzá egy vízálló táskát is, amivel még az esőben is használhatja az erőművet. Legyen akár otthon, a kertben, horgászat közben vagy egy sátor alatt, a DELTA 2 bárhol ellátja majd árammal az eszközeit!

Távoli vezérlés az EcoFlow applikációval

Szeretné még kényelmesebben működtetni az erőművet? Ez is lehetséges! Ehhez csupán le kell töltenie az EcoFlow applikációt, ami ingyenes elérhető a Google Play és az App Store áruházakban. Ennek használatával Wi-Fi-n vagy Bluetooth-on keresztül vezérelheti a DELTA 2-t és könnyedén ellenőrizheti a teljesítményét, állíthat a paraméterein és még a töltési sebességen is változtathat. Többé nem kell mindig odasétálnia az erőműhöz, mostantól minden fontos dolog egy érintésre lesz!

További lehetőségek

A DELTA 2 csak a kezdet! Amennyiben szeretné, kombinálhatja más EcoFlow termékekkel is, például napelemekkel vagy további akkumulátorral, a döntés az Öné! Az erőmű EPS vészüzemi funkcióval is rendelkezik, ami egy esetleges áramkimaradás esetén automatikusan ellátja árammal a hozzá csatlakoztatott eszközöket. Ez egy ideális megoldás amennyiben fontos, hogy egyes eszközei folyamatos áramellátást kapjanak. Megjegyzés: A DELTA 2 EPS-ként működik, UPS-ként (0 ms-os késleltetés) nem. Ne csatlakoztasson hozzá olyan eszközöket, amik ezt a fajta vészáramellátást igénylik!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.