A Maxsolar.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és személyreszabott oldalélményt nyújtsunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti.

Csatolt dokumentumok

EcoFlow Delta Max

759.899 Ft (598.346 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: EcoFlow®
Cikkszám: 1ECO2000
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Az EcoFlow Delta Max erőmű 2016 Wh-s kapacitással rendelkezik, magas szintű teljesítményt nyújt és bárhol garantálja az áramellátást! Az X-Boost technológiának köszönhetően pedig a 3000 W-os eszközöket is képes működtetni.

Leírás és Paraméterek

Innovatív és biztonságos technológia

A hagyományos, üzemanyaggal működő generátorokhoz képest az EcoFlow Delta Max napelemmel is feltölthető, aminek köszönhetően nem szennyezi a levegőt. Emellett a Delta Max nem bocsát ki szén-monoxidot, így beltérben is nyugodtan használhatja.

Kényelmes és gyors töltés

A Delta Max csupán 1 óra alatt 0-ról 80%-ra töltődik és napenergiával is feltölthető, így nem kell aggódnia, hogy esetleg lemerül a készülék.

X-Boost technológia

Az EcoFlow szabadalmaztatott X-Boost technológiájának köszönhetően a magas teljesítményű, 3000 W-os készülékeket is képes működtetni. Ez azt jelenti, hogy egy áramszünet esetén a hűtőt, szárítót és más háztartási eszközöket is elláthat árammal!

Áramellátás váratlan pillanatokban is

A Delta Max-al a váratlan helyzetekre is felkészülhet! Egy esetleges áramkimaradás esetén több háztartási készüléket is csatlakoztathat az erőműhöz és azok zavartalanul tovább működnek majd.

Biztonsági rendszer

A készülék több biztonsági rendszerrel is fel lett szerelve, amik védenek a túlterhelés, a túlfeszültség, a túlhőmérséklet és a rövidzárlat ellen, így garantálja a biztonságos használatot. Az erőmű ezen kívül több minőségi és teljesítmény teszten is átesett.

Praktikus kijelző

A készülék oldalán egy kis kijelző kapott helyet, amivel könnyedén ellenőrizheti a legfontosabb információkat: az áramellátást,a feszültséget, valamint az akkumulátor állapotát is.

Irányítsa távolról is a készüléket!

Az EcoFlow applikáció segítségével könnyedén irányíthatja az erőművet és ellenőrizhet minden fontos információt! Ez főleg akkor praktikus, amikor nincsen a készülék közelében. Élvezze a sokféle funkciót és kezelje könnyedén a Delta Max-ot!

A doboz tartalma

  • Delta MAX erőmű
  • AC töltőkábel 1.5 m, szivargyújtó töltőkábel 1.5 m
  • DC5521, DC5525 kábel
  • Felhasználói kézikönyv

Gyártó EcoFlow
Modell Delta Max
Kapacitás 2016Wh
Súly 21.7 kg
Méret 500 x 240 x 308 mm
Napelemes töltő bement max. 800W, 11-100V, 10A
USB-A kimenet 2 csatlakozóval, 5V, 2.4A, max 12W / csatlakozó
USB-C kimenet 2 csatlakozóval, 5/9/12/15/20V, 5A, Max 100W/ csatlakozó
AC kimenet 4 csatlakozóval, összesen 2400W (5000W)
Élettartam 80% kapacitásig"}">3000 ciklus >80% kapacitásig

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.