A Maxsolar.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és személyreszabott oldalélményt nyújtsunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti.

EcoFlow Delta Pro

1.369.899 Ft (1.078.661 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: EcoFlow®
Cikkszám: 1ECO3600
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Az EcoFlow Delta Pro bővíthető ökoszisztémával rendelkezik és könnyedén otthoni erőművet alakíthat ki belőle, amivel csökkentheti a villanyszámláit! A 3600 Wh-s EcoFlow Delta Pro biztonságot és független áramellátást biztosít, bárhová is megy!

Leírás és Paraméterek

Áramellátás minden szituációban

A rövid áramszünetektől kezdve a több napig eltartó áramkimaradásokig, a Delta Pro megbízható megoldást biztosít a 3600 Wh-s kapacitásával, amit 25 KWh-ra is bővíthet, így bármi is történik, biztosíthatja a megfelelő áramellátást!

Csatlakoztasson hozzá majdnem bármilyen elektronikai készüléket

A Delta Pro 3600 W-os AC kimenete az X-Boost technológia segítségével 4500 W-ossá is alakítható. Az otthoni és kültéri eszközök 99.9%-át képes ellátni árammal és a 7200 W-os teljesítmény érdekében még két Delta Pro-t is párosíthat egymással!

A világ leggyorsabban tölthető erőműve

A multi-charge technológia 6500 W-os rekord sebességet biztosít, aminek eléréséhez többféle töltési lehetőség közül is választhat.

Töltse fel bárhol

A világon bármelyik elektromos töltőállomáson feltöltheti az erőművet, amivel pillanatok alatt 3000 W-ra töltheti a készüléket!

Legyen környezetbarát az 1600 W-os napelemes töltéssel!

A Delta Pro-t az EcoFlow napelemeivel költséghatékony módon is feltöltheti, ami csupán 2,8-5,6 órát vesz igénybe! A készülék széles feszültségtartománnyal rendelkezik (11-től 150 V-ig), aminek köszönhetően a legtöbb MC4 konnektoros napelemmel kompabitibilis.

EcoFlow okos generátor

Az EcoFlow okos generátora tökéletesen integrálódik a Delta Pro ökoszisztémájához. A generátor automatikusan elkezdi tölteni a Delta Pro-t, amikor annak alacsony a töltöttségi szintje és, amikor teljesen feltöltődött, akkor pedig lekapcsolódik róla. A hagyományos megoldásokhoz képest az EcoFlow okos generátora kevesebb energiaveszteséget, gyors töltést és magas hatékonyságot biztosít.

Kiváló teljesítmény éveken keresztül

A Delta Pro-ban egy teljesen új LFP akkumulátor kapott helyet, aminek 6500 ciklus hosszú az élettartama, így éveken keresztül használhatja a készüléket! Az EcoFlow akkumulátor kezelési rendszere valósidejű elemzést biztosít, valamint figyeli a készülék feszültségét és hőmérsékletét. Ez az egyedi mechanizmus teszi a Delta Pro-t hihetetlenül biztonságossá és hatékonnyá!

A világ első hordozható otthoni akkumulátor-ököszisztémája

A Delta Pro áramkimaradás esetén is ellátja árammal a különböző eszközeit és bővítheti több erőművel is a nagyobb teljesítmény érdekében! A Delta Pro ököszisztéma az igényei szerint testreszabható és kiegészítheti extra akkumulátorral, okos generátorral, napelemekkel vagy Smart Home panelekkel.

Kényelmesen az utazások során is

A Delta Pro-t bármilyen utazásra magával viheti! A készüléken kerekek találhatóak, a fogantyúja pedig egy bőröndhöz hasonlóan hosszabbítható, így könnyen szállíthatja az utazás során. A Delta Pro egy olyan elektronikus kimenettel lett felszerelve, ami egy 30 A-es Anderson porttal rendelkezik.

Bárhol segíti a munkáját

A Delta Pro nem csak áramkimaradás esetén jön jól, hanem biztos áramforrást nyújt az otthonában is. Akár otthon, akár egy parkból dolgozik, DIY projektektől kezdve a professzionális feladatokig, a Delta Pro mindig segíteni fogja a munkáját!

A doboz tartalma

  • Delta PRO erőmű
  • Okos generátor adapter
  • AC töltőkábel
  • Autós töltőkábel
  • DC5521, DC5525 kábel
  • Fogantyú fedő
  • Felhasználói kézikönyv

Gyártó EcoFlow
Modell Delta Pro
Kapacitás 3,600Wh
Súly 45kg
Méret 63,5x28,5x41,6cm
AC bemenet 230V - 12.5A, 2900W
Autós töltő kimenet 12.6V, 10A, 126W max.
USB-C bemenet / kimenet 5 / 9 / 12 / 15 / 20V, 5A, 100W max.
USB-A kimenet 5V, 2.4A, 12W max.
AC kimenet 3,600W (7,200W)
Élettartam 3500 ciklus 80%-os kapacitásig
Csatlakozási lehetőségek a készülékhez Wi-Fi, Bluetooth, vezeték nélküli csatlakozás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.