A Maxsolar.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és személyreszabott oldalélményt nyújtsunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti.

Fronius Symo 7.0-3-M háromfázisú inverter

1.074.990 Ft (846.449 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Fronius
Cikkszám: FRONIUS SYMO 7.0-3-M
Elérhetőség: Raktáron (1-3 nap)
Szállítási díj: Ingyenes

FRONIUS SYMO

A 7,0 kW-os Fronius Symo transzformátor nélküli háromfázisú, hálózatra kötött inverter ideális bármilyen méretű fotovoltaikus telepítéshez. SuperFlex Design megoldásának köszönhetően a Fronius Symo jól használható szabálytalan alakú vagy tájolású tetőkre történő beépítéshez. A Wi-Fi-n vagy Etherneten keresztüli internet-hozzáférés és a harmadik féltől származó komponensekkel való egyszerű integráció a Fronius Symo-t a piac egyik „legkommunikatívabb” inverterévé teszi. Sőt, az intelligens energiamérő interfésze lehetővé teszi a hálózatba bevitt energia dinamikus kezelését és a megtermelt energia saját fogyasztásra történő felhasználásának megjelenítését.

Leírás és Paraméterek

A Fronius SuperFlex Design a műszaki teljesítmény jellemzőinek zseniális kombinációja, amely a PV-rendszer tervezését nemcsak rendkívül egyszerűvé, de hihetetlenül rugalmassá is teszi. A SuperFlex Design legfontosabb teljesítménytényezői két munkaponti követő, magas rendszerfeszültséggel és széles DC bemeneti feszültségtartománnyal együtt. Minden egyenáramú bemenet, tehát minden munkaponti követő képes az inverter teljes névleges kimenetének befogadására. Függetlenül attól, hogy az inverternek különféle tetőirányokkal, egy vagy két sztring árnyékoltságával vagy maradék modulok használatával kell megbirkóznia: az integrált SuperFlex Design funkcióval rendelkező Fronius inverter minden elképzelhető működőképes PV rendszer tervezési szcenárióját kielégíti, csak egyetlen inverter modell segítségével.

 
A Dynamic Peak Manager egy új munkaponti követő algoritmus, amely dinamikusan igazítja viselkedését az optimális munkapont keresésekor. Különlegessége, hogy a Dynamic Peak Manager automatikusan és rendszeresen ellenőrzi a teljes jelleggörbét, és részben árnyékolt modulok esetében is megtalálja a globális maximális munkapontot (GMPP).
 

A Fronius inverterek készen állnak a holnap intelligens hálózatára. Az inverterek optimálisan vannak felszerelve, hogy a jövőben megfeleljenek a hálózatok műszaki követelményeinek. Az intelligens funkciók sora,amely az Advanced Grid Features néven ismert, be van építve az eszközökbe. Számos vezérlési funkciót tartalmaznak a meddő teljesítmény és a hatásos teljesítmény optimális beviteléhez. Ezeket a funkciókat úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék a hálózat stabil működését akkor is, amikor sok napelemes rendszer kapcsolódik a hálózatra, és megakadályozzák a betáplálás nem kívánt megszakítását és a kapcsolódó hozamveszteségeket, ha a hálózat paraméterei meghaladják a küszöbértékeket. A Fronius inverterek tehát garantálják a PV rendszer hozamát. Továbbá, ahol betáplálási határértékeket írnak elő, a Fronius inverterek dinamikus betáplálás-vezérlést tudnak biztosítani, figyelembe véve az önfogyasztást. Csak csatlakoztassa a mérőt és állítsa be a betáplálási határt!

Mechanikai adatok  
Szélesség 431 mm
Hossz 645 mm
Magasság 204 mm
Súly 22kg

Bemeneti adatok  
MPP trackerek száma 2
Max. bemeneti áram (Idc max) 16 / 16 A
Max. rövidzárlati áram, modulmező 31 / 31 A
DC bemeneti feszültségtartomány (Udc min - Udc max) 150- 1000V
Betáplálás indító feszültség (Udc start) 200 V
Névleges bemeneti feszültség (Udc,r) 595 V
MPP feszültségtartomány (Umpp min - Umpp max) 228- 800 V
Felhasználható MPP feszültségtartomány 150- 800 V
DC csatlakozók száma 2+2
Napelemes generátor max. teljesítmény (Pdc max) 14 kWpeak
   
Kimeneti adatok  
AC névleges teljesítmény (Pac,r) 7000 W
Max. kimeneti teljesítmény (Pac max) 7000 VA
AC kimeneti áramerősség (Iac nom) 10,1 A
Hálózati csatlakozás (Uac,r) 3~ NPE 400/230, 3~ NPE 380/220 V
AC feszültségtartomány (Umin - Umax) 150- 280V
Frekvencia (fr) 50 / 60 Hz
Frekvenciatartomány (fmin - fmax) 45- 65 HZ
Teljes felharmonikus torzítás < 3 %
Teljesítmény tényező (cos φac,r) 0,85 - 1 ind,/cap,

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.