A Maxsolar.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és személyreszabott oldalélményt nyújtsunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti.

Bemutatkozás

VÁSÁROLJON MINŐSÉGET ÉS MEGBÍZHATÓSÁGOT A MAXSOLAR-TÓL!

Nálunk tényleg az ügyfél az első! Bizonyítsuk?

maxsolar.hu webáruházban kizárólag olyan termékeket talál, melyek magas minőségűek; rendelkeznek a hivatalos ipari tanúsítványokkal és olyan hivatalos forgalmazótól származnak, aki tényleges garanciát vállal a termékekre. 
Figyelünk a minőségre, hiszen tudjuk, hogy vásárlóink hosszú távú befektetésként gondolnak a napelem rendszerekre, ezért elengedhetetlen, hogy már bizonyított márkák kerüljenek felhasználásra. 

Webáruházunk egy remek ügyfélszolgálati csapattal rendelkezik, akiket telefonon és emailen is könnyedén elérhet. Továbbá nagyobb termékigényű ügyfeleket is szívesen kiszolgálunk, hiszen számunkra is kiemelt fontossággal bírnak az üzleti megkeresések, így a telepítő vállalkozásoknak és más cégeknek is folyamatos kedvezményeket biztosítunk.

A  megrendelt áruk kiszállítása is gyors és pontos, melyben a GLS futárszolgálat a partnerünk.

A legjobb referencia viszont mindig a számadat, így büszkén állíthatjuk, hogy immáron 1000+ elégedett vásárlón vagyunk túl és több tucat céges partnerünk is visszatérően minket választ.

Ha napelem, akkor - Maxsolar.hu