A Maxsolar.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és személyreszabott oldalélményt nyújtsunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti.

EPEVER MPPT feszültség szabályzó 60V / 10A DuoRacer - 12 / 24V

49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Gyártó: EPEVER
Cikkszám: DR1206-DDS
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 989 Ft

A DuoRacer MPPT alkalmas két akkumulátor egyidejű töltésére is, ezért nagyon jó választás amennyiben lakóautóba vagy hajóra telepítené.

Akkumulátor méretezése: 12 / 24V

Panelek méretezésse: PV max 130 / 260Wp.

Leírás és Paraméterek

A DuoRacer töltésvezérlő a legújabb technológiával MPPT (Maximum PowerPoint Tracking) rendelkezik. A hagyományos PWM vezérlőhöz képest az MPPT technológia körülbelül 30% -kal növeli a töltés hatékonyságát.

A modell akkumulátorának maximális töltőteljesítménye 10A, amely megfelel a panel teljesítményének, ha 12 V-os akkumulátora van, vagy 260 Wp-nak, ha 24 V-os akkumulátora van. 

A napelemeket sorba kötheti, a Voc terhelés nélküli kimeneti feszültség soha nem haladhatja meg a Voc 60V üresjárati feszültség értékét - ennek az értéknek a túllépése károsítja a vezérlőt (itt figyelembe kell venni, hogy mivel a környezeti hőmérséklet csökkenti a napelem feszültségét és értékét A napelem paramétereiben megadott feszültség 25C). Ezért nem javasoljuk, hogy a megadott Voc értéke meghaladja a 45 V-ot)

Fő jellemzők:

 • Maximális teljesítménypont-figyelő technológia rendkívül gyors nyomonkövetési sebességgel és több mint 99,5% -os nyomkövetési hatékonysággal
 • Fejlett MPPT vezérlő algoritmus a sebességveszteség és az MPP idő minimalizálása érdekében veszteség
 • Szélesebb működési tartományú MPP feszültség a PV modul kihasználtságának javítása érdekében
 • Automatikus töltésvezérlés és töltési áramkorlátozó funkció (BATT1)
 • Az ST, TI és Infineon alkatrészek kiváló minőségű és alacsony meghibásodási aránya a termék élettartamának biztosítása érdekében
 • Az adaptív háromfokozatú töltési mód áramkörének digitális vezérlése a BATT1 élettartamának növelése érdekében.
 • A BATT1 típus LED / LCD-n keresztül állítható be.
 • Ha hosszú ideig nincs töltés, és a PV tömb alacsony feszültségű (PV <5V), a vezérlő alacsony fogyasztási módra kapcsol.
 • 100% -os töltés és kisütés az üzemi hőmérséklet-tartományban.
 • AES vezérlőjel
 • Standard Modbus protokoll és RS485 kommunikációs port (5V / 200 mA).

 
Beépített kijelző funkciók:

Kijelző: PV feszültség → PV áram → PV energia → Generált energia → BATT1 feszültség → Áram BATT1 → Max. feszültség BATT1 → Min. feszültség BATT1 → hőmérséklet BATT1 → akkumulátor típusa BATT1 → feszültség BATT2 → áram BATT2 → max. feszültség BATT2 → Min. feszültség BATT2 → PV feszültség A szállítás

MT11 távkijelzője (opcionális tartozék, nem tartozék): különféle működési adatokat és rendszerhiba-információkat jeleníthet meg. 
Az információk megvilágított LCD képernyőn jeleníthetők meg, a gombok könnyen kezelhetők és a numerikus kijelző könnyen olvasható.

Teljesítmény (A) 10A
Típus MPPT
Rendszer feszültség 12/24V
Mérete 227,2 × 143 × 58,1 mm
Súly 0,8 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.