A Maxsolar.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és személyreszabott oldalélményt nyújtsunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti.

Csatolt dokumentumok

Napelem panel 160W - EcoFlow

129.899 Ft (102.283 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: EcoFlow®
Cikkszám: 1ECO1000-04
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Ecoflow 160W-os napelem

Jusson áramhoz bárhol is van! Az EcoFlow 160W-os napelem hordozható, összecsukható és úgy lett kialakítva, hogy könnyedén generáljon áramot a strandon, a kertben, vagy akár a semmi közepén is!

Leírás és Paraméterek

Hordozható és összecsukható

A napelem hordozható és összecsukható, így ideális egy kempingezéshez, túrázáshoz vagy bármilyen más kültéri elfoglaltsághoz. A napelem kicsi és könnyen összehajtható, így nagyon egyszerű a szállítása is!

Csúcsminőségű cellák

A hatékony energiaellátást 32 darab csúcsminőségű monokristályos szilícium cella biztosítja. Az energiaellátás attól függ, hogy milyen időjárás van: a legjobb teljesítmény a folyamatos napsütés mellett garantált!

Okos napenergia

Az EcoFlow 160W-os napelem  úgy lett tervezve, hogy a nap bármely szakaszában maximális teljesítményt nyújtson, amikor valamelyik EcoFlow erőművel van összekapcsolva.

Kitámasztható táska

A napelem táskája kitámasztható táskaként is használható, aminek segítségével bármilyen irányba kitámaszthatjuk a paneleket, valamint zavartalanul összekapcsolhatunk több napelemet is.

Nagyobb energia

A panelbe integrált MC4 kábel (1 m) kompatibilis más, a piacon kapható termékekkel, és lehetővé teszi több EcoFlow 160 W-os napelem csatlakoztatását az EcoFlow DELTA energiaállomáshoz a napsugarakból történő hatékonyabb energiatermelés érdekében.

Víz- és porálló

Akár kempingezik, túrázik vagy kirándulni megy, az EcoFlow napelem annyi energiát fog szolgáltatni, amennyire szüksége van! A víz- és porállóságának köszönhetően kültéren is használhatja. Emellett a panel rendelkezik egy 0.2 mm-es ETFE réteggel is, ami megvédi a felületét az UV sugárzástól és meghosszabbítja a panel élettartamát.

Tartalmazza a

  • fotovoltaikus panel
  • MC4 - XC60 kábel (2,5 m)

Méret kinyitva 68*157*2.4 cm
Méret összecsukva 68*42*2.4 cm
Súly 7.0 kg, napelem panel 5.0 kg
Garancia 12 hónap
Teljesítmény 160W(+/-5W)*.
Hatékonyság 21%-22%
Konnektor típusa MC4
Nyitott áramköri feszültség 21.4V(Vmp 18.2V)
Üzemi áram 9.6A(Imp 8.8A)
Cella típusa Monokristályos szilícium
Működési és tárolási hőmérséklet -20° C és 85° C között

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.