A Maxsolar.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és személyreszabott oldalélményt nyújtsunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti.

Csatolt dokumentumok

Napelem panel 2 db 100W - EcoFlow

69.900 Ft (55.039 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: EcoFlow®
Cikkszám: 5006101005
Elérhetőség: Szállítás alatt
Szállítási díj: Ingyenes

2 db 100 W-os EcoFlow napelem panel készlet

Szerezzen hozzáférést az ingyenes és ökológiai áramhoz! Az EcoFlow napelem panelei strapabíróak és ellenállóak a különböző időjárási körülményekkel szemben is! A modern technológiai megoldásoknak köszönhetően a készülék magas működési hatékonysággal rendelkezik, az MC4 kábel pedig a gyors és kényelmes beüzemelésért a felelős.

Leírás és Paraméterek

Hatékonyság és tartósság

A terméket úgy lett kialakítva, hogy mindenféle időjárási körülményeknek ellenálljon és hosszú ideig működjön. A panelek átlátszó üveg bevonatot kaptak, míg a keret rozsdamentes alumíniumból készült. Ezen kívül a monokristályos cellák felelősek a 23%-os konverziós hatékonyságért.

Gyors és könnyű beüzemelés

Az EcoFlow fotovoltaikus panelek telepítése nem okoz Önnek semmilyen problémát. Az előfúrt lyukaknak köszönhetően könnyen felszerelheti őket a talajra vagy a tetőre. Ráadásul a minden panelhez csatlakoztatott 1 m MC4-es kábel segíti a telepítést.

Gyártó EcoFlow
Teljesítmény 100W
Nyitott áramköri feszültség 20.3V
Rövidzárlati áram 6.3A
Maximális működési feszültség 17.1V
Maximális működési áram 5.9A
Maximális rendszerfeszültség 600V DC (UL)
Maximális biztosítékáram 15A
Csatlakozó MC4
Konverziós hatékonyság 23%
Méret 98x58.6x3cm
Súly Kb. 6,2kg
Panelek száma a csomagban 2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.