A Maxsolar.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és személyreszabott oldalélményt nyújtsunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti.

Napelem panel 220W - EcoFlow

189.901 Ft (149.528 Ft + ÁFA)
Gyártó: EcoFlow®
Cikkszám: 50062001

220W-os EcoFlow napelem panel az erőművekhez

Élvezze a környezetbarát, szabadon hozzáférhető napenergiát, bárhová is megy. Az EcoFlow kétoldalas fotovoltaikus paneljei akár 220 W teljesítményűek az elülső oldalon és 155 W teljesítményűek a hátoldalon. Már egy MC4-es kábellel (1 m) is rendelkeznek, amely már csatlakoztatva van hozzájuk. Összecsukható kialakításuknak és a mellékelt hordtáskának köszönhetően rendkívül kényelmesen szállíthatók. Kivételes tartósságuk és IP68-as vízállóságuk is jellemzi őket.

Leírás és Paraméterek

2 az 1-ben

Nyerjen még több energiát a napból! Az EcoFlow kétoldalú napelem panelének nem csak az egyik, hanem mindkét oldala képes elnyelni a napfényt. Ez lehetővé teszi, hogy 25%-al több napenergiát nyerjen és gyorsabban feltölthesse az erőművét. Ezen kívül egy speciális tükörfelületet is kipróbálhat, amivel pedig 80%-al több energiát teremthet. Az EcoFlow-val nem fog kifogyni az áramból!

Vízálló és strapabíró

A panel minőségi edzett üvegből készült, aminek köszönhetően ötször strapabíróbb, mint bármelyik másik hasonló típus. Még a 150°C (300°F) sem ijeszti meg! Az EcoFlow panel ezen kívül IP68 vízállóságú besorolást kapott, valamint porálló is, így szinte bármilyen körülmények között használhatja. Egy kis eső, por vagy egy viharos szél sem ijeszti meg!

Könnyedén szállítható

A hordozható EcoFlow napelem panel bárhová elkíséri majd Önt! 10%-al kisebb, mint a hasonló termékek, emellett pedig össze is lehet hajtani. Tartozik hozzá egy speciális táska, ami nem csak megkönnyíti a szállítását, hanem állványként is szolgál. Amint megérkezik, egyszerűen csak hajtsa szét a panelt és állítsa be a megfelelő szögbe. Az EcoFlow-val könnyedén elláthatja árammal a készülékeit, bármerre is jár!

A doboz tartalma

  • Kétoldalú napelem panel MC4 kimenettel
  • Hordozó táska (állvánnyal)
  • Karabiner (4 db)
  • Napelemes töltőkábel
  • Felhasználói kézikönyv

Gyártó EcoFlow
Név 220W kétoldalú napelem panel
Teljesítmény 220W előoldal/ 155W hátoldal
Cella típusa Monokristályos szilícium
Hatékonyság 22-23%
Méret 82x183x2.5cm
Csatlakozó MC4
Nyitott áramköri feszültség 21.8V (Vmp 18.4V)
Rövidzárlati áram 13A (Imp 12.0A) elől / 8.8A (Imp 8.4A) hátul

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.