A Maxsolar.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és személyreszabott oldalélményt nyújtsunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti.

Victron Energy BatteryProtect 48V-100A mélykisülés-elleni védelem

55.990 Ft (44.087 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Victron Energy
Cikkszám: BPR048100400
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 989 Ft
A BatteryProtect akkumulátor-védő lekapcsolja az akkumulátorról a nem létfontosságú fogyasztókat, mielőtt teljesen lemerülne az akkumulátor (ami károsítaná az akkumulátort), vagy mielőtt nem maradna elegendő energia a motorindításhoz.

Leírás és Paraméterek

Az akkumulátorvédelmet biztosító BatteryProtect egyirányú eszköz. Az áramot csak egy irányban – tehát a fogyasztó felé tartó vagy a töltőtől érkező áramot, de egyszerre a kettőt nem – kezeli. Továbbá az áram kizárólag az akkumulátor végpontja felől a fogyasztó végpontja felé haladhat. Fogyasztóval való használatkor az akkumulátor az akkumulátor végpontjához csatlakozik, illetve töltővel történő használat esetén a töltő kapcsolódik az akkumulátor végpontjához.

• A BatteryProtect leválasztja a fogyasztókat az akkumulátorról mielőtt az akkumulátor teljesen lemerülne, ezzel elkerülve az akkumulátor élettartamának csökkenését
• A BatteryProtect használható töltésmegszakítóként is, így egy Li-ion telep töltésesre alkalmatlan töltővel is tölthetünk Li-ion akkumulátort
• Alacsony áramfogyasztás
• Túlterhelés elleni védelem a fogyasztókat leválasztja, amikor a feszültség eléri a 64V-t

Adatok
Gyártó Victron Energy
Termék típusa Mélykisülés-elleni védelem
Bemeneti feszültségtartomány 24-70VDC
Maximális áramerősség 100A

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.