A Maxsolar.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és személyreszabott oldalélményt nyújtsunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti.

Csatolt dokumentumok

Victron Energy Lynx Smart BMS 500 akkumulátorfelügyelet

408.490 Ft (321.646 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Victron Energy
Cikkszám: LYN034160200
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
A Lynx Smart BMS kifejezetten e célra kifejlesztett akkumulátorkezelő rendszer a Victron Lithium Battery Smart akkumulátoraihoz. Számos BMS áll rendelkezésre az intelligens lítium akkumulátorok termékcsaládjához, és az átfogó opciót jelentő Lynx Smart rendelkezik a legtöbb szolgáltatással és jellemzővel. Két változatban kapható: 500 A (M8-as gyűjtősín-csatlakozásokkal) és 1000 A (M10-es gyűjtősín-csatlakozásokkal).

Leírás és Paraméterek

Főbb jellemzői:

  • Beépített 500 A-es vagy 1000 A-es védőrelé, amely tartalék  biztonsági mechanizmusként kerül alkalmazásra, és távvezérelt hálózati rendszerkapcsolóként és kapható.
  • Akkumulátorfigyelő, amely a töltés százalékos állapotát és további adatokat jelez.
  • Riasztást megelőző jel: figyelmeztetés ad ki, mielőtt a rendszer – például lemerült cella miatt – leáll.
  • Bluetooth a VictronConnect alkalmazásunkkal, beállításra és felügyeletre történő használatra, többek között Instant Readout – rögtön áttekinthető kulcsadatok a BMS-ből.
  • Helyi és távfelügyelet Victron GX eszköz alkalmazásával, például a Cerbo GX  vagy Ekrano GX.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.